Gastronomický zážitek ve Vrchovině

Vytvořit domácí prostředí pro hosty je náš prvořadý úkol. Čisté apartmány, teplo ve všech prostorách, plápolající oheň v krbových kamnech –  to je jen základ. Kromě toho si ale u nás můžete otestovat kulinářské umění spolumajitele Josefa Hrušky, který pro ubytované klienty osobně vaří dohodnuté menu a realizuje hostiny včetně svatebních. Jeho práci můžete sledovat přímo přes pult a sami se tak přesvědčit o kvalitě surovin, postupu a třeba se i něco dozvědět od kuchaře s mnoholetou praxí z pražských restaurací jako Clementinum nebo restaurant Vltavín a z Itálie, kde působil v rámci české a italské Slow Food organizace například v restauraci La Subida.

O tom, jak se daří uspokojit chuťové pohárky našich hostů jsme se přesvědčili v řadě získaných hodnocení, kterých si nesmírně vážíme (viz. převážně recenze na booking.com) a naposledy také v podobě vyrobené medaile od účastníků polymerového kurzu 🙂

Přesvědčte se i Vy – stačí nám zavolat a domluvit se. Budeme se těšit.